måndag 5 december 2011

Camp Sahlbergi 2012?

Vi är i december 2011 men det verkar inte hindra folk för att redan göra upp planer för trollsländesommaren 2012. Inte minst hör vi redan hur det tisslas och tasslas om tundratrollslända Somatochlora sahlbergi och besök till Pulsujärvi. 10-20 personer verkar redan mer eller mindre ha bestämt sig för att Pulsujärvi vecka 30-31 2012 is the place to be. Vi kommer självklart också att bege oss dit, Pulsujärvi är beroendeframkallande, ju mer man besöker det desto mer vill man dit igen. Att området bjuder på så oerhört mycket mer än "bara" tundratroll är inte minst något vi gärna delar med oss av. 

Att flera andra ska dit och kanske samtidigt ser vi som en lysande och trevlig idé. Flera av oss som intresserar oss för trollsländor har aldrig träffats och flera par ögon ser mer än några få, så en samling där uppe ser vi fram emot. Ska du/ni dit? Hör gärna av er om ni vill ha tips eller för att försöka samordnas så vi kan ses på "Camp Sahlbergi" 2012!

För att underlätta för alla, särskilt de som aldrig varit där, kommer här ett gäng användbara länkar, artiklar och uppsatser. 

Från vår blogg:

Andra källor:

/Magnus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar