fredag 2 mars 2012

Ny bok på gång: update

Vi har redan skrivit om att det är (flera?) trollsländeböcker på gång, bland annat här, och vi kan i så här för trollsländor torftiga tider passa på att rapportera lite till. Arbetet med boken vars omslag ses ovan går nu in i sitt slutskede. Den observante har redan noterat, att både namn och omslag är annorlunda än tidigare. Detta kan fortsatt ändras, först när den lämnas till tryck måste det verkligen spikas. Fortsatt har man möjligheten att komma med förslag på vad man vill ha med och synpunkter på t ex omslag och titel, även om tiden nu börjar rinna ut. Förlaget förespråkar transparens, så ta chansen att ställa frågor och komma med inspel innan det är för sent. Följa arbetet med boken kan man göra via en grupp på Facebook, förhandsbeställa boken kan man göra nu, kolla här.

/Magnus

2 kommentarer:

  1. Mattias Olsson3 mars 2012 23:13

    Tjena!
    Tycker att framsidan från ditt inlägg den 14/2 var mycket snyggare. Förstaintrycket av det fotot gör mig mer sugen på att skaffa boken än vad detta foto gör.

    SvaraRadera
  2. Vi testade dem på Facebook, där man kan följa arbetet med boken. Det förra omslaget fick inte alls särskilt goda omdömen. Det gamla gillas iofs också, men inte som iögonfallande omslag. Du får tänka dig det i olika sammanhang. Det första omslagets slända försvinner på avstånd. Kolla senaste katalogen från Naturbokhandeln t ex.

    SvaraRadera